AMC Newsletter Maj 2020: Kako da…

Maj 2020.

U protekla dva meseca smo svi  imali prilika da puno naučimo o sebi, ličnom prilagođavanju, reakcijama pri suočavanju sa promenama, ali i da ispratimo kako smo pojedine rutine i navike koje godinama i decenijama ne menjamo, morali da zamenimo novim. Bukvalno - od rutine buđenja, preko dnevnih rutina i onih u večernjim satima, kao i vikend-rutina.

Brojna istraživanja potvrđuju da više od 40% naših aktivnosti koje tokom dana obavljamo nisu proizvod svesnog i planiranog donošenja odluka, već naših nesvesnih procesa koji proističu iz navika.

Kako i koliko je stresa izlaženje iz kruga navika kreiralo, koliko brzo ili sporo ste se prilagodili i šta ste iz toga naučili je mogućnost da istražite, ukoliko volite da učite o sebi.

Što se novosti kod nas u Action Management Consultingu tiče, mi smo nakon 17 godina poslovanja u Srbiji i internacionalno, shvatili da želimo da uz vaše učestvovanje od samog početka, krieramo naš prvi webinar.

Nakon 42 aktivna treninga koji su nam u ponudi (prebrojala sam na www.amc.rs), od treninga ličnog razvoja, preko menadžerskih, treninga prodaje, koučing programa, Menadžment Akademije uspeha i NLP Business Practitioner paketa treninga, nije bilo lako odlučiti šta da bude baš taj PRVI.

Zamolila bih vas da učestvujete sada, u dizajnu našeg prvog uzbudljivog webinara Kako da loše navike zamenite dobrim, tako što ćete ispuniti upitnik na linku i na taj način nam dati povratnu informaciju o tome gde ste sada, a gde biste želeli da budete:

KAKO DA LOŠE NAVIKE ZAMENITE DOBRIM
https://forms.gle/TnzphZJ5GDDCKrCv9

Hvala unapred, tu smo za vas da vas inspirišemo da prepoznate svoj potencijal kroz kreiranje akcije: akcije u sebi samima i akcije u svom okruženju!


Srdačno,
Gordana Berger

P.S. Pratite nas i vodite na:

    

Action Management Consulting d.o.o.
Kralja Petra 32
11000 Beograd, Srbija
Mob: +381 (0)64 648 2695
Tel: +381 (0)11 409 3730
www.amc.rs