Kompanija

Action Management Consulting (AMC) je srpsko-kanadska kompanija koja zauzima vodeću poziciju u Srbiji u domenu korporativnog i individualnog razvoja. Osnovani smo u Beogradu 2003. godine i naši treninzi i koučing programi su internacionalno prepoznati po visokim poslovnim standardima, proverenim praktičnim modelima i profesionalnom integritetu.

Fokusirani smo na rezultate i promene koje učesnici ostvaruju dugoročno. Tokom treninga učesnici su u dinamičnom okruženju koje pruža podršku i inspiriše na pomeranje granica, a svaki koučing je jedinstveno kreiran prema merljivim rezultatima koje klijent želi da postigne.

Jedinstvenost naših programa čine Action multidisciplinarni iskustveni modeli i alati koje kombinujemo sa efektnim metodama i strategijama uspešnosti, profesionalno osmišljenim da kreiraju razliku u ponašanju koja kreira razliku u rezultatima. Verujemo iskučivo u proces promena koji se dešava tokom samog trening i koučinga.

 

Oblasti konsaltinga:

  • Inovativni korporativni treninzi
  • Lični i poslovni koučing
  • Organizacioni konsalting

 

Naša misija je da inspirišemo ljude da povećaju svoj potencijal kroz kreiranje akcije: akcije u sebi samima i akcije u svom okruženju!

Tu smo za vas da vas podržimo da otkrijete najbolju verziju sebe i da se fokusirate na sve ono što je pozitivno, jer ono na šta se fokusirate se uvećava!

Svojim klijentima nudimo partnerstvo koje shvatamo veoma ozbiljno i odgovorno, a svaki naš susret je podređen jednom cilju: rezultatima koje žele naši klijenti i koje oni lično, kao i njihove kompanije i zaslužuju! 

 

Naša vizija saradnje:

  • Pružamo poverenje
  • Nudimo inovativne motivišuće treninge
  • Radimo sa pojedincima na personalnom razvoju
  • Koristimo najmoćnije metode i strategije iskustvenog treninga
  • Naši konsultanti imaju dugogodišnje profesionalno internacionalno i domaće iskustvo

 

Odluke koje donosite u ovom trenutku, uticaće na to kako se osećate danas i šta ćete postati kroz deset godina. Preduzmite akciju u pravom smeru!