Menadžment koučing

Ranko Milićević, NI / MOD Sales Manager, Schindler

Oduševljen sam iskustvom koje sam stekao u Action Management Consulting Centru. Instruktori su bili veoma stručni i predani, pružajući mi ne samo teorijsko znanje već i praktične alate za uspešno liderstvo. Materijali su bili pažljivo odabrani, struktuirani i prilagođeni savremenim poslovnim izazovima, i stvarno su mi pomogli da razumem suštinske principe liderstva.
Ono što me je posebno impresioniralo jeste individualni pristup - mogućnost direktnog rada s mentorom, što mi je omogućilo da fokusiram učenje prema svojim potrebama. Diskusije i simulacije poslovnih situacija bile su intenzivne i korisne, a podrška mentora je bila izuzetna.
Preporučujem ovaj kurs svakome ko želi duboko razumevanje liderstva i praktične veštine za uspeh u poslu.
Ova škola je zaista bila ključna tačka u mom profesionalnom razvoju.

Ranko Milićević, NI / MOD Sales Manager, Schindler

Ašhen Ataljanc

Granicu između radosti i tuge dele sati, minuti... Shvatila sam da umetnost prelaska jedne na drugu stranu čini naš život. Prostor je malen, a prečesto težak za prelazak. Za to vam je potreban majstor.

Hvala Gordani za hrabrost, veličinu velikog majstora i umeće da mi pomogne da uvek budem na pravoj strani.

Ašhen Ataljanc, Primabalerina i osnivač Škole igre - Ašhen Ataljanc

Nadežda Kokotović

Najbitnije od svega je što sam tokom Action poslovnog koučinga uvidjela svoje greške, prvenstveno u odnosu prema svojim saradnicima, i načine da ih ispravim.

Naučila sam da negativna osjećanja u poslovnim situacijama usmjerim ka samostalnijem donošenju odluka. Moji saradnici su primijetili rezultate rada sa koučem i to smatram najvećim uspjehom.

Naučila sam kakvi se sve programi motaju ljudima po glavi i da to što je neko različit od mene, ne znači nužno da je i inferiorniji, već da treba da ga uputim na poslove koji njemu više odgovaraju. Sada, kada tražim saradnike, znam da postavim prava pitanja koja me vode ka ljudima koji me lako razumiju. Jedna od stvari koje su mi bile otkrovenje su sve one nijanse iz govora tijela i vježbe koje mi pomažu da se apstrahujem od situacije.

Nadežda Kokotović, Šef kabineta generalnog direktora NIS–a

Lora pet

Predivna radna atmosfera, sve prosto i jednostavno objašnjeno i razumljivo apsolutno za svakoga. Gordana je, barem meni, promenila pogled na svet. Ne samo ja, nego i svi oko mene vide promene na meni i u mom ponašanju.

Mnogo sam aktivniji u svim aspektima života, na poslu, treningu, ulici, kafiću…

Mislim da je upitnik o ličnom stilu komunikacije bio ključan u mom donošenju odluke o daljim postupcima.

Dušan, Lora pet

Ivana Mikavica

Oduvek sam želela da učim od najboljih i ta želja mi se ostvarila u 2014. kada sam upoznala Gordanu Berger. Bila sam presrećna da sam napokon imala mogućnost da radim sa ličnim koučem tako velikog kalibra. Tokom mojih pet Action koučing sesija otkrila sam svoje najbitnije unutrašnje programe koji su u velikoj meri uticali na moj život. Gordanin pristup ličnom razvoju je revolucionaran u ovoj oblasti.

Postavljala sam sebi neke idealne i velike ciljeve, međutim Gordana me je podsetila da je zapravo najvažnije kao prvo upoznati sebe i da je put do ostvarenja sebe kao ličnosti pre svega  moguć kroz pravilno razmišljanje. Ona kao kouč stvarno može da pomogne svima koji žele da razumeju, vide i osete šta je uspeh.

Ivana Mikavica, Prevodilac engleskog i nemačkog jezika

Mladena

Gordana Berger me je upoznala sa najvažnijom osobom u mom životu. Sa mnom. Odnosno sa onim delom moje ličnosti koji ima kapacitet, ne samo da reši probleme sa kojima se susrećem, nego i da me "oslobodi" u onim aspektima mog života u kojima sam se "usput zaglavila".

Tako sam, na primer, zahvaljujući onome čemu me je naučila (na samo jednom koučingu), uspela da se oslobodim straha od pasa sa kojim sam živela 40 godina. To je benefit koji je mojoj okolini najuočljiviji, a tu su još brojni drugi koji su podigli kvalitet mog života na nivo o kojem se nisam usuđivala ni da maštam. Pored toga, meni lično veoma odgovara odnos koji je s jedne strane duboko prijateljski, a sa druge, visoko profesionalan.

Mladena

Nada P., Toronto Canada

Moje druženje sa Gordanom bilo je veoma uspješno u svakom aspektu mog bića. Što se tiče našeg  koučinga meni je mnogo pomoglo zato što sam upravo došla do nekih stvari u sebi koje sam zbog mnogih životnih situacija  negdje ostavila i totalno zaboravila na njih. Ponovno sam ih otkrila i sada se trudim da ih održavam i dajem im pun sjaj.

Podsjetila me je da su upravo najbitnije stvari u životu tu pored nas, ali kako rekoh, totalno zaboravimo na njih zbog ciljeva koje postavimo sebi i drugima i svaki neuspjeh za nas je poraz.

Gordana je uspjela da me ponovo vrati  na izvor svega što postoji i svega što treba da bude, a to je LJUBAV, ali u pravom i istinskom smislu te riječi, VOLJETI I RAZUMJETI I SHVATITI  I MOTIVISATI, BITI TU  U TRENUTKU… ŽIVJETI!!! Hvala ti, Gordana, što si mi pomogla da ponovo upoznam Nadu!!!

Nada P., Toronto Canada