Kako postati vrhunski lider i ostvariti željene timske rezultate

15. – 16. decembar 2017.


 • Kako podstičete na rezultate i uspehe tim koji vodite?

 

Jedinstveno koncipiran trening - kao grupni koučing baziran na poslovnoj simulaciji Coach™ koju je razvila kompanija Human Synergistics International.


Ciljna grupa: Ključni menadžeri, direktori, lideri timova i vlasnici kompanija

 

Trajanje treninga: 2 dana


“Uvek je veliko zadovoljstvo sarađivati sa Action Management Consulting-om i profesionalcima kao što su Gordana Berger i njen tim, sa kojima sam proteklih godina imala uspešnu saradnju.

Kada ste u poslovnom okruženju konstantno izloženi pritiscima i stresu, Gordanini treninzi ne samo da vas vešto, gotovo neprimetno  uvode u određenu tematiku, već vam polako ublažavaju tempo i nameću miran i staložen pristup. Danas je to prava privilegija. Kombinacija internacionalnog i lokalnog iskustva, pažljiva priprema i uvid u svakog učesnika ponaosob su velika dodatna vrednost. Ako želite odgovornost, fleksibilnost, poštovanje rokova i profesionalnost, onda svakako sarađujte sa AMC-om.”

Nevenka Aleksić, HR Consultant & Business Coach  (bivša pozicija: Head of People Development, Crédit Agricole Srbija)

 

Tokom rada individualno i u grupi otkrivate vrednosti povezane sa stilovima koji inspirišu tim na postignuće, hrabrenje na samostalno razmišljanje, ali i timsku saradnju, postavljanje realnih standarda učinka i pomaganje da se oni dostignu.

 

„Vi ste iskusni lider koji je vodio uspešne timove, i upravo ste preuzeli vođenje tima koji ima puno izazova…“

Ključne tačke:

 • Na koji način da postavite izazovne, ali realne ciljeve i pomognete članovima svog tima da ih dostignu?
 • Kako uticati na motivaciju pojedinaca i timova?
 • Koliki je vaš preduzetnički duh i koji rečnik koristite?
 • Kako efektivni lideri komuniciraju sa timom i vrše praćenje i evaluaciju tima?
 • Da li je moguće brinuti se i za ljude i za izvršenje zadatka?

Metod rada:

 • Vođeno učenje kroz praktične primere
 • Grupni koučing usmeren na promenu
 • Lični planovi akcija

Bonus za vas (150 EUR vrednosti) – dodatni razvojni alat:

Kompletan paket originalne simulacije Human Synergistics kompanije - Coach™ koja pred učesnike postavlja izazov da na osnovu liste od 55 tvrdnji ustanove najpogodnije načine za vođenje timova, postavljanje ciljeva i sprovođenje akcija, kako bi pokrenuli tim koji trenutno ne postiže dobre rezultate.

Naši tim trenera: 

Ivan Dmitrić je osnivač i partner vodeće filijale kompanije Human Synergistics International u Srbiji. Specijalizovao se u oblasti analize i promene organizacione kulture i razvoja liderstva.  Njegova ekspertiza obuhvata Human Synergistic akreditaciju - Change Agent nivoa, Flow International trenera i NLP Business Practicioner-a. Ivan je porodičan čovek čije je životni cilj da svoju energiju, iskustvo i znanje upotrebi za postizanje pozitivnih organizacionih promena.

Gordana Berger je osnivač i direktor kompanije Action Management Consulting. Diplomirala je na kanadskom univerzitetu, University of British Columbia (UBC) u Vankuveru, u oblasti Poslovnog menadžmenta. Sertifikovani je master trener Neuro-lingvističkog programiranja, NLP Univerziteta u Santa Cruz-u, a zvanja Master Practitioner-a i kouča stekla je u Londonu. Kod Ričarda Bendlera je završila Napredne NLP veštine i tehnike.  Gordanino internacionalno radno iskustvo obuhvata rukovodeće pozicijie na američkom kontinentu u kompanijama Benetton, Primus Telecom, Advanced Financial Systems Inc. Gordana je aktivna u sportovima koji zahtevaju pomeranje granica kao što su ronjenje i skijanje.

Trening investicija:

Regularna trening investicija po osobi, po treningu, iznosi 365 EUR (+PDV).

1. Za ranu uplatu do petka, 1. decembra, imaćete 10% uštede, što vašu investiciju za jedan trening smanjuje na: 328 EUR (+PDV).

2. Za učešće 3+ osobe iz iste kompanije, omogućujemo 10% uštede po osobi, što vašu regularnu investiciju za trening, po osobi smanjuje na: 328 EUR (+PDV), a uz ranu uplatu na: 295 EUR (+PDV) po osobi.

3. Za odluku da nam se pridružite na tri kompletna treninga MENADŽMENT AKADEMIJE USPEHA i steknete pravo sertifikacije nakon trećeg treninga, kao i diplomu naše Akademije, čast nam je da vam ponudimo dodatnih 15% uštede.

Vaša regularna trening investicija se smanjuje na: 310 EUR (+PDV) po osobi po treningu ili u kombinaciji sa ranom uplatom i 3 + osobe iz iste kompanije, za paket od tri treninga, investicija po osobi, po treningu bi bila: 251 EUR (+PDV).

 

* Pokloni uključeni u kompletan program:

 • Life Style Inventory (LSI) upitnik + priručnik (175 EUR) su uključeni u prvi trening!
 • Coach™ simulacija Human Synergistics kompanije (150 EUR) je uključena u drugi trening 

Kompletan program treninga:

Dodatne trening informacije:

 • Treninzi se održavaju u konferencijskoj sali Zepter hotela, na adresi Terazije 10
 • U trening investiciju su uračunati svi troškovi pripreme i štampanja materijala – detaljne interaktivne skripte i realizacije trening programa
 • Zajednički ručak u hotelu i osveženje u pauzama su takođe uključeni
 • Pre početka trening programa potrebno je uplatiti kotizaciju u potpunosti u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu NBS, na račun kompanije Action Management Consulting
 • Učesnici pojedinačnih treninga dobijaju sertifikate Menadžment Akademije uspeha i kompanije Action Management Consulting, na engleskom jeziku.
 • Učesnici koju završe naš kompletan program Akademije, kvalifikuju se za polaganje i dobijanje dodatne diplome kompletno završene Menadžment Akademije uspeha.   
 • Broj mesta je ograničen. Radi rezervacije mesta i uplate, javite nam se na broj telefona: 011 409 3730 ili mail-om na: office@amc.rs