Kako povećati efikasnost i uticaj na druge

17. – 18. novembar 2017.


 • Kako da vas razumeju saradnici i klijenti?
 • Kako da postanete uticajniji i omiljeniji?
 • Kako da efikasno organizujete posao i delegirate?

 

Ciljna grupa: Ključni menadžeri, direktori i vlasnici kompanija
 

Trajanje treninga: 2 dana

 

Ceo Arhipro menadžment tim je mišljenja da smo imali sjajno novo iskustvo kroz spoznaju kako nas samih u okviru našeg menadžment tima, tako i menadžment stilova kojima težimo. Od prvog dana, po treningu, krenuli smo da primenjujemo nove alate i tehnike, i primetili smo da je primena odmah donela i prve uspehe.

Preporučila bih da je AMC sjajan izbor, jer u našem timu velikih karakternih razlika, Gordana Berger je ocenjena kao veliki motivator svakog pojedinca. Podsticajna je u metodologiji treninga. Trening je odličan početak velikog poglavlja o veštinama rukovođenja u kompaniji i samospoznajama pojedinaca i tima. Veliki put je tek otvoren pred nama.”

Anja Ivana Milić, Owner and Technical Director, Arhi.Pro


Ključne tačke:

 • Kako kreirati poverenje i povećati uticaj na saradnike
 • Naučite po čemu se razlikuju stilovi ponašanja i prepoznajte svoje jake strane i prostor za usavršavanje
 • Kako dati povratnu informaciju koja neće biti shvaćena kao kritika
 • Kako delegirati bez potrebe za stalnim proverama i ličnim zalaganjem

Poklon za vas – bonus vrednosti 175 EUR:

1. Kompletan paket i vaš lični profil: Life Styles Inventory™ (LSI 1) – Upitnik za utvrđivanje životnih stilova ponašanja, kompanije Human Synergistics

2. Kreiranje ličnog plana razvoja (Bonus: LSI priručnik od 70 strana)

Naš tim trenera:

Gordana Berger je osnivač i direktor kompanije Action Management Consulting. Diplomirala je na kanadskom univerzitetu, University of British Columbia (UBC) u Vankuveru, u oblasti Poslovnog menadžmenta. Sertifikovani je master trener Neuro-lingvističkog programiranja, NLP Univerziteta u Santa Cruz-u, a zvanja Master Practitioner-a i kouča stekla je u Londonu. Kod Ričarda Bendlera je završila Napredne NLP veštine i tehnike.  Gordanino internacionalno radno iskustvo obuhvata rukovodeće pozicijie na američkom kontinentu u kompanijama Benetton, Primus Telecom, Advanced Financial Systems Inc. Gordana je aktivna u sportovima koji zahtevaju pomeranje granica kao što su ronjenje i skijanje.

Milan Čabrić je direktor agencije Core Values, trener je Neuro-lingvističkog programiranja (NLP), akreditovani konsultant za Points of you metodologiju i HR consultant. Milan je diplomirao na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu gde je završio i Master studije iz oblasti Upravljanja ljudskim resursima. Sa 15 godina iskustva u treningu i edukaciji i 7 godina iskustva rada u internacionalnim kompanijama, Milan je radio na velikom broju projekata razvoja lidera, menadžera i timova. Svoju kreativnu stranu ispoljava kroz pisanje tekstova i blogova, kao i pravljenjem stvari od drveta.

Trening investicija:

Regularna trening investicija po osobi, po treningu, iznosi 365 EUR (+PDV).

1. Za ranu uplatu do srede, 1. novembra, imaćete 10% uštede, što vašu investiciju za jedan trening smanjuje na: 328 EUR (+PDV).

2. Za učešće 3+ osobe iz iste kompanije, omogućujemo 10% uštede po osobi, što vašu regularnu investiciju za trening, po osobi smanjuje na: 328 EUR (+PDV), a uz ranu uplatu na: 295 EUR (+PDV) po osobi.

3. Za odluku da nam se pridružite na tri kompletna treninga MENADŽMENT AKADEMIJE USPEHA i steknete pravo sertifikacije nakon trećeg treninga, kao i diplomu naše Akademije, čast nam je da vam ponudimo dodatnih 15% uštede.

Vaša regularna trening investicija se smanjuje na: 310 EUR (+PDV) po osobi po treningu ili u kombinaciji sa ranom uplatom i 3 + osobe iz iste kompanije, za paket od tri treninga, investicija po osobi, po treningu bi bila: 251 EUR (+PDV).

 

* Pokloni uključeni u kompletan program:

 • Life Style Inventory (LSI) upitnik + priručnik (175 EUR) su uključeni u prvi trening!
 • Coach™ simulacija Human Synergistics kompanije (150 EUR) je uključena u drugi trening 

Kompletan program treninga:

Dodatne trening informacije:

 • Treninzi se održavaju u konferencijskoj sali Zepter hotela, na adresi Terazije 10
 • U trening investiciju su uračunati svi troškovi pripreme i štampanja materijala – detaljne interaktivne skripte i realizacije trening programa
 • Zajednički ručak u hotelu i osveženje u pauzama su takođe uključeni
 • Pre početka trening programa potrebno je uplatiti kotizaciju u potpunosti u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu NBS, na račun kompanije Action Management Consulting  
 • Učesnici pojedinačnih treninga dobijaju sertifikate Menadžment Akademije uspeha i kompanije Action Management Consulting, na engleskom jeziku.
 • Učesnici koju završe naš kompletan program Akademije, kvalifikuju se za polaganje i dobijanje dodatne diplome kompletno završene Menadžment Akademije uspeha.
 • Broj mesta je ograničen. Radi rezervacije mesta i uplate, javite nam se na broj telefona: 011 409 3730 ili mail-om na: office@amc.rs