Action Newsletter Jesen 2013: Srećna nova osvajanja vama važnih vrhova!

 

 

 
Gordana Berger,
Vaš Action kouč
Da li ste imali neku situaciju u životu, u kojoj kao da ste mogli da osetite kako pomerate svoju zonu komfora, kako pravila koja su do tada postojala počinju da se menjaju?
Nedavno sam imala jedno ovakvo iskustvo tokom troipočasovnog osvajanja vrha Durmitora, Bobotovog Kuka, 2.523 m. Na početku sam saznala da osvajanje planine nije moguće uobičajenim žurnim koracima, jer uskoro ostajete bez daha. Kao da nas priroda uči da se povinujemo njenim zakonima.
Unutrašnji dijalog, koji je povremeno bivao glasniji od timskog razgovora bi mi u pojedinim trenucima postavljao razna pitanja: “Zar ti je baš ovo trebalo u tako predivnom sunčanom danu?, Koliko li još ima do gore? Izigravate partizane, samo što su oni znali zašto se veru po planinama, a vi?, Šta ako sam precenila svoju kondiciju?”.
Posmatrala sam znatno iskusnije koji su spretno išli napred, umereno dišući, mirno i spokojno posmatrajući okolinu i počela da primenjujem tajnu koju su podelili sa nama. Rekli su da je razlika u sporom hodu, stopa ispred stope, uz potpuno ispravljanje kolena i desila se promena.
Postala sam svesna smirenijeg disanja i naleta energije. Bila je to nagrada za poštovanje i upoznavanje sa zakonima prirode, čiji smo gosti bili!
U tom ključnom trenutku, nakon mira koji se širio svakim novim udisajem, usmerila sam pogled ka cilju i primetila, po prvi put, svu lepotu planine i jasne stope koje vode ka vrhu obasjanom suncem, Bobotovom Kuku.
Srećna nova osvajanja vama važnih vrhova!

Srdačno,
Gordana Berger

Action Management Consulting
Kralja Petra 32
11000 Beograd, Srbija
Tel: +381 (0) 11 328 6458
Mob: +381 (0) 64 648 2695
www.amc.rs

 

 

Jesen 2013

  
Za mnoge naše klijente, meseci koji su pred nama predstavljaju najintenzivniji i najvažniji period. Ukoliko je to slučaj i kod vas, kako biste odgovorili na sledeća pitanja:

• Kako se pripremate za pregovore sa ključnim klijentima?
• Koji su vaši interesi, a koji interesi klijenta?
• Koliko je važno poznavanje više alternativa (BATNA)?
• Koje modele koriste najuspešniji pregovarači?

Zato smo odlučili da naš 

Napredne Action pregovaračke veštine 

 2-dnevni trening koji će povećati vaš uticaj i produktivnost učinimo po prvi put dostupnim kao otvoreni trening: 

5. - 6. decembar 2013. (četvrtak - petak)

Naš Action NLP trening otkriće vam razliku u veštinama, koja kreira razliku u rezultatima, kroz primenu najuspešnijih pregovaračkih modela nastalih modelujući najveštije pregovarače.

• Postignite jasan cilj, uz povećanje ličnog zadovoljstva
• Kreirajte proaktivniji i dugoročniji odnos

Bazirano na Action konstruktivnom pregovaračkom modelu, koristeći moćne psihološke alate i prodajne taktike, razvićete svoj plan akcije, Action pregovaračku strategiju, za najaktuelniju situaciju iz svog poslovnog okruženja i usvojiti model uspeha koji ćete moći da koristite kad god vam je potrebno da ostvarite uticaj i van poslovne komunikaciji sa klijentima, saradnicima i kolegama.
Više o našem Action modelu konstruktivnog pregovaranja!
Za učešće 3+ osobe iz iste kompanije, zadovoljstvo nam je da vam ponudimo 10% uštede na trening investiciju uz mogućnost zajedničkog timskog rada sa vašim kolegama tokom treninga.
Javite nam se, broj mesta je ograničen!
Rezervacija mesta i prijava za trening:  011 328 6458 ili office@amc.rs.
Investirajte u svoju budućnosti – usavršite ključne veštine koje će vas u tome podržavati!

Jesenja inspirativna priča, kroz video klip koji ćemo sa vama podeliti, podseća na vrednosti koje su i dalje večne i istinite.
Dela komuniciraju najbolje