AMC Newsletter Novembar 2017: Zahvalnost i prepoznavanje u drugima onog što nosimo u sebi!

Novembar 2017.

Kada je ono što volimo i ono što radimo jedno, ne bi trebala da nas iznenadi zahvalnost koju osetimo, ali volim kada se ti trenuci iznenađenja dese i prepoznaju. Oni nas podsećaju da je uvek moguće pomeriti granice, biti prisutan u sadašnjem trenutku i prepoznati u drugima ono što nosimo u sebi.

“Predrasuda? Još jedan trening sa istom sadržinom, već na pauzi ću zaboraviti o čemu smo razgovarali? Samo da ovaj put ne zaspim? ... Moj početak ... a moj kraj?

Kraj se video odmah nakon pola sata pregršti energije koja me okružila, a koja je i izlazila iz mene. Poput otvaranja kutije koja je bila zatvorena i u kojoj se dugo kupila zlatna prašina.
Taj prah je sada dobio svoju slobodu da pluta po vazduhu i stvara auru oko svih učesnika, koje sve pretvara u jedno biće. Ono koje skuplja svaku reč ali nije sebično te ih i deli, ono koje je svesno da je prvi put uradilo nesto, ali bas za sebe!

Tema: Kako povećati efikasnost i uticaj na druge?

Dinamika obuke, kompetentnost predavača, teatralnost u pristupu predavača, ambijent, pažljivo birani učesnici,  primenjivi i realni primeri iz svakodnevnog zivota su baš ono što je na mene ostavilo zaista snažan utisak i u tako kratkom roku učinilo dobijanjem mnogo više svesnosti i samog razumevanja šta ustvari dobijamo ovakvom  vrstom treninga.

Dobijamo novog sebe? Da li je to cilj? Možda ovo može da zvuči sebično ali ja kao neko ko ima osećaja za ljude , razumevanje za njihove različite potrebe bi prvi odustao od svega kada bih shvatio da ovo može da ima takvu  konotaciju. Ja sam odlučio da uradim nešto za sebe, nešto dobro što može doprineti dobrom osećaju svih oko mene.

Kao neko ko sagledava praktikum i koji poštuje primenjivost stečenog znanja i veština, prvi put posle 10 godina rada i raznih sličnih edukacija mogu da potvrdim da su mi svi elementi treninga  jasni, precizni, ali ono sto je najznačajnije primenjivi. Čemu znanje bez primene? Kod AMC je baš to suština, primenjivost!

Priča ima jasno podeljenu ulogu:

Uvod – Šta je ono na čemu moramo raditi!

Razradu -  Šta će nam se promeniti ako izmenimo delovanja!

Zaključak -  Ono što daje sam rezultat, uči nas kako i na koji način da isto i uradimo!

Na kraju, samo mogu da poželim  svima  koji žele da osete na početku spomenutu auru energije zlatne prašine, da dozvole sebi taj luksuz i urade prvi put nešto zaista moćno samo za sebe uz pomoć AMC –a.”      

Milan Živanić, Direktor prodaje, Komercijalna banka

Tu smo za vas da sa ovom neverovatnom grupom od prošlog vikenda, nastavimo zajedničko putovanje!

KAKO POSTATI VRHUNSKI LIDER I OSTVARITI ŽELJENE TIMSKE REZULTATE
15. – 16. DECEMBAR 2017. Naš tim trenera: Ivan Dmitrić i Gordana Berger

Iskreno zahvalna,
Gordana Berger

Action Management Consulting d.o.o.

Kralja Petra 32

11000 Beograd, Srbija

Mob: +381 (0)64 648 2695

Tel: +381 (0)11 409 3730

www.amc.rs

Pratite nas na našim profilima: