AMC Newsletter Mart 2019: Kreirajte AKCIJU u pravom smeru!

Mart 2019.

Odlaganje… Navika koja nije tako lako prepoznatljiva.

Odlažemo za sutra ono što smo trebali da uradimo juče.

Za one koji žele da postignu puno, ovo može biti jedna od najdestruktivnijih navika, jer sprečava inicijativu.

Ona takođe jača, što je više puta ponovimo. Jednom odloženo, odlaže se sledeći put lakše i ubrzo počinje začaran krug u kome zaboravljamo kako je odlaganje počelo, ali znamo po rezultatima da više ništa nije isto.

Rešenje postoji, a prvi korak je uvek da priznate sebi šta se dešava i prepoznajte: ODLAŽEM. Nazovite stvari pravim imenom, tada ste već na 51% rešenja.

Drugi korak je uvek: KREIRANJE AKCIJE. Obratite pažnju kako počinjete da se osećate znatno bolje i kako na vaše samopouzdanje utiče čak i najmanja aktivnost koja vas odvaja sve dalje od odlaganja i kroz akciju u pravom smeru približava novim rešenjima!

Benjamin  Disraeli je vrlo elegantno formulisao: Akcija neće možda svaki put doneti sreću, ali nema sreće bez akcije.

 

Prenosimo vam delić atmosfere sa našeg trećeg treninga u okviru Menadžment Akademije uspeha, Kako unaprediti svoje pregovaračke veštine.

Različitost naših klijenata koji zajedno fokusirano rade na svojim konkretnim pregovaračkim projektima, originalna rešenja i prelepa saradnja koja se širi i van trening sale na njihova biznis okruženja, svaki put nas dodatno inspiriše da nastavimo da pomeramo granice i živimo misiju Action Management Consulting-a koja je da inspirišemo ljude da povećaju svoj potencijal kroz kreiranje akcije: akcije u sebi samima i akcije u svom okruženju!

 


 

Odlični treneri koji se konstantno prilagođavaju svim učesnicima i situacijama, lepa i motivišuća atmosfera, dobra organizacija, pozitivni učesnici (ne znam da li je ekipa uvek ovakva, ali ova je bila prilično zabavna ). Najviše mi se dopala mogućnost da po prvi put, na ovakvom treningu, budem okružena ljudima iz različitih poslovnih branši i različitih zanimanja, što nam je omogućilo da učestvujemo u rešavanju raznovrsnih poslovnih problema/nedoumica, kao i da, zajedno sa drugim i drugačijim ljudima, razmislimo i radimo na brojnim pitanjima o kojima ranije možda i nismo razmišljali, koliko god da smo skloni razmišljanju.

Trening definitivno doprinosi boljem sagledavanju svih pregovaračkih strana, njihovih karaktera i interesa, definisanju ciljeva pre pregovora i načina za njihovo ostvarivanje. Obzirom da smo svakodnevno deo pregovora, što privatnih i ličnih, što poslovnih, preporučila bih trening svima... čak i skepticima. Iznenadiće se pozitivno.

                                                                                           Jelena Jovanović, Finansijski savetnik, Telekomunikacija d.o.o.


Našim poštovanim klijentima koji su kompletirali AMC Menadžment Akademiju uspeha, od sveg srca čestitamo i radujemo se njihovim sadašnjim i budući AKCIJAMA koje vode ka novim USPESIMA!

Srdačno,
Gordana Berger

P.S. Pratite nas i vodite na:

    

 

Action Management Consulting d.o.o.

Kralja Petra 32

11000 Beograd, Srbija

Mob: +381 (0)64 648 2695

Tel: +381 (0)11 409 3730

www.amc.rs