AMC Newsletter April 2019: Znam ili primenjujem, pitanje je sad?

April 2019.

Na nedavnom gostovanju kod Ane Mandić na Zdravlje TV-u, u emisiji Bolje sprečiti, razgovarale smo o oslobađanju ličnog potencijala i putu promena.

Svako pitanje je otvaralo sledeću temu o kojoj je mogla da se uradi još jedna emisija.

Setila sam se našeg klijenta koji nam je rekao da kada je krenuo na naše treninge, skoro i da nije imao nikakvih problema, a za potrebe vežbanja na treninzima bi u početku jedva nalazio nešto manje važno što želi da promeni kod sebe. Iz treninga u trening je sve lakše i lakše uspevao da pronađe na čemu želi da radi, da bi nakon kontinuiranih osam treninga ličnog razvoja izazovi sami iskakali pred njegovim očima, kao da su se borili koji će pre doći na red da bude prevaziđen. To jeste dobro stanje i dobar životni momenat.

Ono što je mnogo opasnije jeste ako sebe uhvatite da pred nečim novim ili drugačijim izgovarate dve najopasnije reči u našem jeziku: ZNAM TO. Znanje nije nikakva moć, već samo potencijalna moć, ali bez kreiranja AKCIJE, je mnogo bolje uživati u blagodetima blaženog neznanja, nego znati, a ne primenjivati – ne kreirati akciju!

Video snimak gostovanja sa Zdravlje TV-a možete naći na AMC Youtube kanalu, a volela bih da čujem koji deo je za vas bio najkorisniji i da li možda imate još neko dodatno pitanje povodom praktične primene:

1. Zdravlje TV – Bolje sprečiti – Put promene – 1. deo; 25. april 2019.


2. Zdravlje TV – Bolje sprečiti – Put promene – 2. deo; 25. april 2019.


Upravo inspirisani pričom o promenama i izazovima sa kojima se susrećemo, za vas koji ste hrabri i odlučni, a verujete da zaslužujete više i verujete da možete da ostvarite više, u okviru našeg prolećnog 360 ⁰ ACTION COACHING COMPASS-а, nudimo  vam dostupnost paketa od 5 koučing sesija, sa vašom investicijom u 3 sesije (3 + 2). Ako odlučite da ovogodišnje prolećno veliko spremanje počnete od svog unutrašnjeg sveta, javite nam se na: 011 – 409 – 3730.

http://www.amc.rs/content/licni-koucing
http://www.amc.rs/content/top-menadzment-koucing

Tu smo za vas sa novim sadržajima i na našem Instagram-u.

Srećne majske dane vam želim, nova znanja i nove akcije u njima!

Gordana Berger

P.S. Pratite nas i vodite na:

    

Action Management Consulting d.o.o.

Kralja Petra 32

11000 Beograd, Srbija

Mob: +381 (0)64 648 2695

Tel: +381 (0)11 409 3730

www.amc.rs