Action Newsletter Leto 2014: Dobrodošli u Klub!

 
Gordana Berger

Gordana Berger, Vaš Action kouč

 

Da li ste primetili koliko je teško trčati?

Kalemegdan, prvi dan, rani jutarnji časovi... Krećem laganim tempom, gledam na sat... Gubim ritam, kolebam se... Podsećam se da sam ranije volela taj sport, minuti traju večno... Biram ravne staze i nizbrdice, bol me okružuje kao reke Kalemegdan... Prepirka same sa sobom... Želim da budem u kondiciji, bliži mi se godišnjica mature, gledam na sat... Ne osećam noge, završavam predugi 20-ti minut trčanja kod Pobednika… Osećam se umorno i zbunjeno…

 

Da li ste primetili koliko je teško istrajati?

Razlozi za odlaganje jutarnjeg trčanja mogu biti brojni i jako dobro zvuče... Jednog jutra je to kiša koja lije, a vec sledećeg tropska vrućina... Niko iz naše okoline nam neće pomoci i upozoriti nas da su to maskirani izgovori kojim sebe trenutno uljujkujemo da zadržimo status quo.

"Zašto da se mučim?... Zaslužujem da se nagradim!... Još samo ovaj put..." – zvuči poznato, zar ne?
Dobrodošli u Klub! I da vas podsetim, članarinu smo već platili... Ne pitajte kada i čime...

 

Da li ste primetili koliko je lako trčati?

Kalemegdan, petnaesti dan, rani jutarnji časovi... Zapažam šarene boje proleća... Prepoznajem mesto na kome se mirisi parka mešaju sa mirisima reka, znak da mogu da ubrzam... Osećam se snažnije svakim novim udahom... Uživam u istraživanju i otkrivanju novih staza, stepenika i uzbrdica... Grupa turista se osmehuje... Završavam svojih 45 minuta trčanja kod Pobednika... Osećam se snažno i ispunjava me sreća...

Često ne izgleda tako, ali mi je svaki put drago kada u sebi pronađem skriveni čarobni štapić istrajnosti koji teško pretvara u lako. Zar nije i vama?

 

Pozdrav,
Gordana Berger

 

Action Management Consulting
Kralja Petra 32
11000 Beograd, Srbija
Tel: +381 (0) 11 328 6458
Mob: +381 (0) 64 648 2695
www.amc.rs

 

 

Leto 2014

 

Pre desetak godina kada su samo izuzetno napredne kompanije u Srbiji prepoznavale značaj treninga, bilo je prerano pričati o koučingu. Sada to više nije slučaj. Kroz treninge ste se uverili da se veštine mogu usavršavati, željene kompetencije graditi, a ograničavajuća uverenja menjati.

Mnogi su poželeli da kroz koučing nastave putovanje samo-spoznaje i otkriju najbolju verziju sebe. Za vas koji ste spremni da se iznenadite svim rešenjima koje u sebi imate smo osmislili promotivni Action koučing mesec u kome vas pozivamo da kreirate akciju počevši od sebe!

Tokom juna, po prvi put, koučing paketi će biti dostupni uz 50% uštede od regularne koučing investicije.

Naš Action koučing paket obezbeđuje:

  • Minimum od pet individualnih koučing sesija
  • Jedinstven i efektan koučing u trajanju od 1 do 1.5 sat po sesiji
  • Lični Action korak po korak plan razvoja 
  • E-mail podršku izmedu sesija

Za dodatne informacije, pojedinačne koučing sesije i partnerski koučing, javite nam se na: 011 328 6458

Maj mesec je sada već za nama, ali ćemo podeliti nekoliko utisaka i fotografiju sa nedavnog treninga na kome su Tajne efektnih komunikatora postale poznate našim vrednim učesnicama treninga

Inovativan trening, otvara vrata mnogim promenama i daje ohrabrujuće smernice za put ka profesionalnom i ličnom razvoju. Pokretačka energija Goce Berger i Zoricina podrška daju novim saznanjima posebnu snagu. Najjači utisak ostavlja otkrivanje prostora u kome treba da radim u budućnosti.

Primena zanimljivih alata skraćuje put traganja ka rešenjima kako pokrenuti konstruktivna ponašanja, razumeti neverbalnu komunikaciju, kako ostvariti ciljeve. Verujem u uspeh, trening je izuzetno inspirativan.

Jelena Vasilijević, Menadžer maloprodaje, Ðak

Apsolutno korisno ljudima koji žele da rade na sebi i poboljšaju relacije sa kolegama, prijateljima i porodicom. Iskoristila sam priliku da upoznam drugu polovinu Dunje; Dunju koja zna da svako od nas u sebi nosi rešenje različitih dilema; Dunju koja bolje razlikuje prividne od iskrenih želja i ciljeva. Znanje stečeno za izuzetno kratko vreme apliciraću kako na poslovno, tako i na privatno okruženje. Hvala Gordani i njenom timu na pruženoj šansi da postanem bolja.

Dr Dunja Polovina, Purchasing Manager, Fresenius Medical Care Srbija 

Maj je bio mesec koji je pred nas postavio mnoge moralne i etičke dileme. Evo kakva rešenja prepoznaje naš trener, Radmila Stanojević van Os:

Empatija u doba krize

Pridružite nam se idejama, podelite sa nama iskustva i rešenja koja će biti korisna mnogima na našoj Facebook stranici!

Ukoliko ponekad razmišljate posle koliko pokušaja trebate da odustanete od onoga što radite, pogledajte naš video klip i… nastavite dok ne uspe! Tako to rade pobednici. Dobrodošli u Klub

Nije važno da li ste pali, važno je ustati