Action Newsletter Proleće 2014: Slagalica

 

 

 

 

 
Gordana Berger,
Vaš Action kouč
 

Otac je bio zauzet poslom i želeo je da osmisli nešto što bi okupiralo pažnju njegovog malog sina. Odlučio je da mu sam napravi slagalicu. Našao je u jednom časopisu kompleksnu mapu sveta i iseckao stranicu na brojne delove. Rekao je sinu da ga pozove kada shvati kako da ponovo pravilno sastavi i uklopi mapu.

Samo nekoliko minuta kasnije, dečak je trčeći došao do svog oca i uzbuđeno ga obavestio da je uspeo da uklopi sve delove sveta. Otac je izenađeno upitao kako mu je pošlo za rukom da tako brzo završi slagalicu.

Dečak je odgovorio: “Kada sam okrenuo delove stranice koju si mi dao, sa druge strane mape je bila slika osobe. Čim sam počeo da primećujem kako se delovi osobe uklapaju, bilo je lako da primetim kako se i ceo svet uklapa na pravi način”. 


Pozdrav,
Gordana Berger

Action Management Consulting
Kralja Petra 32
11000 Beograd, Srbija
Tel: +381 (0) 11 328 6458
Mob: +381 (0) 64 648 2695

www.amc.rs

 

 

 

Proleće 2014

 

Prolećni Action treninzi su posebno interesantni pošto nam često pružaju mogućnost kombinovanja aktivnosti i van trening sale.

Kad god naša klijent kompanija odabere trening destinaciju van Beograda, posebno se radujemo, kao na nedavnom treningu ključnih direktora filijala Credit Agricole Banke.

U pozitivnoj atmosferi, primenom moćnih alata, strategija i inventivnih vežbi, zajedno smo kreirali akciju u željenom smeru!

Uvek je veliko zadovoljstvo sarađivati sa Action Management Consulting-om i profesionalcima kao što su Gordana Berger i njen tim, sa kojima već nekoliko godina imamo uspešnu saradnju. Kada ste u poslovnom okruženju konstantno izloženi pritiscima i stresu, Gordanini treninzi ne samo da vas vešto, gotovo neprimetno  uvode u određenu tematiku, već vam polako ublažavaju tempo i nameću miran i staložen pristup. Danas je to prava privilegija.

Kombinacija internacionalnog i i lokalnog iskustva, pažljiva priprema i uvid u svakog učesnika ponaosob su velika dodatna vrednost. Ako želite odgovornost, fleksibilnost, poštovanje rokova i profesionalnost, onda svakako sarađujte sa AMC-om.

Nevenka Aleksić, Head of People Development, Crédit Agricole Srbija

U okviru Action Akademije uspeha smo tokom marta imali još jedan u nizu uzbudljivih treninga, na kome su učesnici vodećih srpskih i internacionalnih kompanija postigli izuzetne rezultate i željene promene:

Napredne Action pregovaračke veštine u Beogradu


Ukoliko poželite da na nam se pridružite i ovog proleća saznate odgovore na pitanja:

  • Kako uspešno komunicirati sa različitima od sebe?
  • Na koje načine prevazići neslaganja i konflikte?
  • Kako smanjiti stres i povećati kredibilnost?

tu smo za vas sa našim otvorenim treningom 15. i 16. maja, u okviru Action akademije uspeha:

Tajne efektnih komunikatora

 

Ako kod sebe često prepoznajete da je prisutna rečenica “ja stvarno ne mogu da... (igram, pevam, naučim...)” – razmislite ponovo i pogledajte naš novi link prolećne inspiracije:

Baka koja pleše sa svojim partnerom na ovogodišnjemu izdanju Britain's Got Talent