AMC Newsletter Oktobar 2018: Koliko uspešno utičete na sebe?

Oktobar 2018.

Koliko uspešno utičete na sebe kada poželite da nešto istinski promenite u svom životu?

Da li ste primetili kako se ponekad, nekim ljudima dešava da posle jednog ili dva pokušaja odustaju, trudeći se da niko slučajno ne sazna da su bili neuspešni u nečemu novom?

Šta bi se desilo kada bi posle nekoliko neuspelih pokušaja umesto odustajanja i ćutanja, pitali one koji već postižu rezultat koji priželjkujete, šta zapravo oni rade drugačije od vas?

Šta mislite da bi se desilo kada biste već u početku otkrili svoj plan osobi koja vam je bliska i zamolili je da vam bude saučesnik, da vas prijateljski prati i daje podršku ako posustanete, ali vam ne povlađuje, nego vas podseti šta ćete sve postati kada istrajete?

Šta bi se desilo kada bi se deca ponašala kao mi odrasli i kada bi posle jednog ili dva pokušaja odustajala? Ko bi prohodao, ko bi još uvek piškio u pelene, ko bi nastavi sa školom posle prve loše ocene? Kako bi preživeli prvu neuzvraćenu simpatiju, prvo padanje na vozačkom ispitu, a o ostalim ispitima da se i ne prisećamo?

Kada smo tačno postali svemogući i bezgrešni i veliki da priznamo da nismo savršeni?

Šta nam je to donelo, a šta nam je oduzelo? Veliki smo, znamo da jedno nije moglo da ide bez drugog…

Kako bi bilo da baš danas odlučimo da je dosta bilo igara odraslih i da dozvolimo sebi da se vratimo igrama našeg detinjstva?

O čemu bismo maštali i šta bismo ponovo poželeli da budemo kada odrastemo

Koliko bismo bili spremni da se trudimo, istrajno vežbamo i smejemo se sebi kada iz prvog pokušaja ne bi postali savršeni?

Koliko manje bi bili strogi prema sebi i više velikodušni prema drugima?

Šta bi sve bilo drugačije?

Šta sve postaje moguće i lakše?

Koliko uspešno utičete na sebe kada poželite da nešto istinski promenite u svom životu? Hajde da proverimo na ovom konkretnom zadatku povratka u detinjstvo! 

Donosimo vam delić atmosfere sa naše MENADŽMENT AKADEMIJE USPEHA na sledećem kratkom videu, uz napomenu da uz ovakve klijente stvarno jeste biti lako odličan trener!

U ovom mesecu imamo veoma uzbudljiv i drugačiji otvoreni trening ličnog i profesionalnog razvoja koji inspiriše da na zabavan način sagledate svoje liderske sposobnosti i načine vođenja tima koji podstičete na uspehe i željene rezultate.

Kako postati vrhunski lider i ostvariti željene timske rezultate

16. – 17. novembar 2018. (petak-subota)

Jedinstveno koncipiran trening - kao grupni koučing baziran na poslovnoj simulaciji Coach™ kompanije Human Synergistics International.

Ciljna grupa: Ključni menadžeri, direktori, lideri timova i vlasnici kompanija

Ovaj trening, za razliku od ostalih na kojima dobijate teorijska znanja, nudi odgovore na praktična pitanja sa kojima se svakodnevno suočava svaki rukovodilac, a i pruža ogromnu mogućnost za lični razvoj, jer dira direktno u uverenja i osvešćuje ih.

Upravo mi je grupni trening pomogao, jer daje uvid da svako od nas ima različite alate i različita uverenja u vezi sa istom situacijom, kao i da je sve to primenjivo u različitim situacija sa različitim ishodima…Saznajte više

Ljiljana Milanović

 

Srećno traženje ličnih odgovora i iznalaženje novih kreativnih rešenja!

Srdačno,
Gordana Berger

P.S. Pratite nas i vodite na:

    

 

Action Management Consulting d.o.o.

Kralja Petra 32

11000 Beograd, Srbija

Mob: +381 (0)64 648 2695

Tel: +381 (0)11 409 3730

www.amc.rs