Action Newsletter Mart 2011: Kreirajte željene promene!

 

Gordana Berger 
Vaš Action trener, Gordana Berger

Kako bi bilo da spojimo ovaj iznenadni kišni dan sa pričom o sreći?
Da li opisujete sebe kao osobu koja  "ima sreće" ili verujete da baš i  "nemate sreće"?
U jednom istraživanju u kome su učestvovali pripadnici prve i druge kategorije bilo je potrebno da svi dođu na isti poslovni sastanak u kancelariju koja se nalazila u kući do koje se dolazilo kroz živopisan vrt.
Oni učesnici koji su sebe smatrali "srećnim", su u 80% slučajeva, prolazeći kroz vrt, ugledali novčanicu od 10$, dok su oni koji su sebe opisivali kao osobe koje  "nemaju sreće", novčanicu zapazili u 20% slučajeva.

Razlika koja je utvrđena u ovom istraživanju zasnivala se na drugačijim ličnim uverenjima koja su uticala na stav osoba i na:
1) opažanje i selektivno filtriranje informacija iz okruženja
2) prepoznavanje i otvorenost ka različitim mogućnostima koje stoje na raspolaganju.
Da li mislite da je jedina "razlika koja stvara razliku"  između "srećnih" i onih koji "nemaju sreće" tih 10 $ koje su pronašli i zadržali kao nagradu ili možda i nešto više?

 

Srdačno,
Gordana Berger
 
Action Management Consulting d.o.o.
Bulevar Mihajla Pupina 165b
11070 Novi Beograd, Srbija

Tel: +381 (0) 11 214 7660
Fax: +381 (0) 11 213 4516
Email: office@amc.rs ili gordanab@amc.rs
www.amc.rs

 

 

Mart 2011

 

 

Prolećno iznenađenje za Vas, koje smo Vam najavili u okviru Action Akademije uspeha, tiče se velikog prolećnog spremanja, koja tradicionalno označava ispraćaj zime i spremnost na doček živopisnijeg godišnjeg doba.

  • Da li ste do sada odložili sve ono što vam posle duge i hladne zime neće više biti potrebno i svoje ormare ispunili šarenim laganim stvarima?
  • Kako se obično osećate posle završenog velikog sezonskog spremanja u svom domu koji blista i miriše na svežinu?
  • Da li i Vas prolećna garderoba inspiriše na kretanje i buđenje, prisutno svuda u prirodi oko Vas?

Za razliku od dosadašnjih velikih spremanja svog okruženja, u Action Akademiji uspeha krećete od samih sebe. Spoznaćete skrivene ćoškove svoga uma i duše, svoja postojeća uverenja i potencijal koji nije otkriven zbog hrpe tekućih obaveza, različitih razloga i stalnih izgovora!

Kao i svako prolećno spremanje, samo Vi možete da odlučite kada je za Vas pravo vreme da ga otpočnete. Ako Vam se kraj maja meseca čini odgovarajući, pridružite nam se jednog vikenda, koji je kao stvoren za sveže početke.

Tokom našeg dvodnevnog treninga, Kreirajte lični uspeh i željene promene, koje će se održati u subotu i nedelju, 21. - 22. maja 2011. prepoznaćete jasno:

  • Zašto radimo ono što kažemo da ćemo prestati i ne radimo ono što kažemo da ćemo početi i kako to promeniti dugoročno?
  • Koji su vaši lični rituali i navike, da li vas zaslužuju i da li vi njih zaslužujete?
  • Sagledaćete svoje najvažnije životne uloge, trenutno lično zadovoljstvo njima i Action NLP modele promene
  • Postizanje poslovno-privatnog balansa kroz Action plan i lični fokus

Što je najvažnije, tokom treninga ćete naučiti kako da ne dozvolite da se na pojedinim mestima ponovo nakupi prašina, niti paučina, jer ćemo upravo takva mesta osvetljavati i otkrivati mnoga skrivena blaga!

Vaša investicija za ovaj jedinstveni radni i zabavni vikend je 240 EUR + PDV (u dinarskoj protivrednosti).Za Vas koji ste spremni na akciju i donošenje aktivne odluke, vaše izvršenje uplate do 21. aprila će nam omogućiti da vam sa zadovoljstvom damo popust od 10 %. Time će vaša investicija u lični inovativni razvoj iznositi 216 EUR + PDV. Napominjemo da je na našim interaktivnim treninzima broj mesta ograničen.

Javite nam na: 011 214 7660
ili nam pošaljite e-mail na: office@amc.rs, sa vašim kontakt brojevima telefona.

Inspirisani jednim od NLP aksioma "Ako ono što radite ne funkcioniše, pokušajte sa drugačijim pristupom", predstavljamo vam jedno od mogućih rešenja. Ukoliko odlučite da sličan način sprovedete u praksu, bilo bi nam zadovoljstvo da čujemo vaše konkretne rezultate J!

 

George Costanza pokušava sa drugačijim pristupom