AMC Newsletter Jul 2019: Kako se prilagođavate promenama?

Jul 2019.

 Kako ste proveli ovaj topao juli? Meni je juli veoma drag mesec, jer je početkom meseca rođendan naše kompanije.

Action Management Consulting je ovog jula napunio 16 godina!

2003. godine su na trening tržištu postojale dve važne trening kuće i polako smo, uz uzajamno poštovanje, kreirali svest da je trening potreban.

Na prvim treninzima prodaje kod jednog našeg klijenta iz bankarske industrije, desilo se da je  generalni  direktor na treningu rekao da smatra da on lično i izvršni menadžment banke nisu prodavci, ali me je šest meseci kasnije pozvao i insistirao da trening prodaje prođu i svi šefovi filijala i ekspozitura.

Pitala sam ga: Zašto, kada vi niste prodavci?, a on je rekao da se ne šalim, da strane banke obučavaju menadžere u svojim centralama, da i on lično sve manje provodi vremena u kancelariji i da je potrebno da hitno svi izmene svoje navike i shvate da su prodavci ili uskoro neće ni biti banke.

Od tada pa do danas, kreirajući treninge za različite kompanije, u različitim zemljama, radeći i u različitim uslovima, uvek nam se iznova potvrđivao stari Darvinov zaključak: Ne opstaju najjači pripadnici jedne vrste, niti najinteligentniji, nego oni koji se najbolje prilagođavaju promenama.

 Razmislite koja je vaša strategija prilagođavanja promenama, kada i kako počinje, da li je i njoj možda potrebno dodatno prilagođavanje, a mi ćemo tokom avgusta meseca imati na našem Instagram profilu: gordana_berger objave koje će, verujemo, kreirati razliku i podržati vas da prilagođavanje bude i zabavnije i lakše!

 

Za sve vas koji volite da budete među prvima koji će rezervisati svoje mesto na našoj trećoj Menadžment Akademiji uspeha, povodom 16-godišnjice kompanije, spremili smo vam dodatnu motivaciju i ekskluzivnu uštedu ukoliko nam se pridružite do 16. septembra, 1. novembra ili 3. februara.

U okviru MAU u ponudi su, od marta 2020, TRI TRENINGA: 360° stepeni KOMPETENCIJA – LIČNIH, TIMSKIH I PREGOVARAČKIH

 

Zaokružite svoje svet uspeha na ličnom, liderskom i pregovaračkom planu!

Dobrodošli na našu i vašu MENADŽEMENT AKADEMIJU USPEHA!

Srećno,
Gordana Berger

P.S. Pratite nas i vodite na:

    

 

Action Management Consulting d.o.o.

Kralja Petra 32

11000 Beograd, Srbija

Mob: +381 (0)64 648 2695

Tel: +381 (0)11 409 3730

www.amc.rs