KAKO UNAPREDITI SVOJE PREGOVARAČKE VEŠTINE

 • Postignite željeni rezultat uz očuvanje odnosa
 • Kreirajte kompletan plan za vašu konkretnu pregovaračku situaciju
 • Usvojite strategije najveštijih pregovarača

Ciljna grupa: Ključni menadžeri, menadžeri nabavke, vođe prodajnih timova, direktori i vlasnici kompanija

Trajanje treninga: 2 dana

 

Trening je bio veoma zanimljiv i pun primera iz realnih situacija. Odlično je što su treneri koristili prave primere iz sopstvenog iskustva kao i povezivanje istih sa situacijama u kojima se mi nalazimo u svakodnevnom poslu. Praktični primeri su bili savršeni, interaktivne komponente i praktičan rad je nešto što odvaja od drugih sličnih treninga.
Veoma interaktivan trening koji drži pažnju sve vreme. Nalazim da je bio veoma koristan, da otvara druge uglove gledanja na pregovore podsećajući nas koje su naše jake i slabe tačke. Pored toga što je bio jako koristan, ovaj trening je spojio učesnike na jedan zabavan i nesvakidašnji način gde učesnici iz različitih profesija rade na istom cilju.

Ivan Jevtović, Director of Operations, AAA Freight, Inc.

Ključne tačke:

 • Zašto i kako da se struktuirano pripremite za pregovore
 • Koliko ste upoznati sa interesima druge pregovaračke strane i zašto je to važno?
 • Kako objektivno sagledati i pojačati svoju BATNA?
 • Kako praktično primeniti matricu pregovaranja i sagledati dodatne opcije
 • Usvojite strategije uticaja i motivacije najveštijih pregovarača
 • Kako početi proces zaključenja pregovora i adekvatno testirati spremnost

Bonus - razvojni napredni alati:    

 • Kompletni pripremni alati i pregovaračke strategije
 • Efektne check-liste
 • Timske, individualne i sveobuhvatne pregovaračke vežbe

Naš tim trenera:

Gordana Berger je osnivač i direktor kompanije Action Management Consulting. Diplomirala je na kanadskom univerzitetu, University of British Columbia (UBC) u Vankuveru, u oblasti Poslovnog menadžmenta i Psihologije (dodatna pod-oblast). Sertifikovani je master trener Neuro-lingvističkog programiranja, NLP Univerziteta u Santa Cruz-u, a zvanja Master Practitioner-a i kouča stekla je u Londonu. Kod Ričarda Bendlera je završila Napredne NLP veštine i tehnike.  Gordanino internacionalno radno iskustvo obuhvata rukovodeće pozicijie na američkom kontinentu u kompanijama Benetton, Primus Telecom, Advanced Financial Systems Inc, a poslovnim treninzima se bavi od 2002. godine. Gordana je aktivna u sportovima koji zahtevaju pomeranje granica: ronjenjem, planinarenjem i skijanjem.

Dragan Svilanović je svoje radne veštine trenera razvijao kroz program britanske kompanije Glendinning Managment Consultants. Kao trener Breakthrough programa bio je odgovoran za rad u pet zemalja Zapadnog Balkana za kompaniju Wrigley. Radio na rukovodećim pozicijama u kompanijima Agroekonomik, Dolce Bel International, Wrigley i Delta DMD, a trenutno je u kompaniji Al Grosso. Stekao je znanje agrarne politike i agrobiznisa u Beogradu i u Monpeljeu u Francuskoj. Dragan je predsednik Streličarskog saveza Srbije i učesnik prve Evropske Olimpijade, a tim sportom se i danas aktivno bavi.