Raniji treninzi

Raniji treninzi

Napredne pregovaračke veštine

Posebnost naših treninga jeste što iskustveno otkrivate razliku u veštinama, koja kreira razliku u rezultatima, kroz primenu najuspešnijih pregovaračkih modela nastalih modelujući najveštije pregovarače. Bazirano na Action konstruktivnom pregovaračkom modelu, koristeći moćne psihološke alate i prodajne taktike, razvićete svoj plan akcije, Action pregovaračku strategiju, za najaktuelniju situaciju iz svog poslovnog okruženja i usvojiti model uspeha koji ćete moći da koristite kad god vam je potrebno da ostvarite uticaj i van poslovne komunikaciji sa klijentima, saradnicima i kolegama.

Vrhunski prezentator

Ovaj menadžment trening program vas može usmeriti ka uspešnijim javnim prezentacijama koje će unaprediti vaš profesionalan imidž i pomoći vam da svoje poruke efektno iskomunicirate. Tokom obuke ćete upoznati efektne korake kreiranja uspešne prezentacije, promovisanja dinamične atmosfere i izvođenja prezentacija koje će biti ubedljive i originalne.

Tajne efektnih komunikatora

Nakon našeg treninga, komunikacija sa onima koji vas okružuju - klijentima, saradnicima, kolegama, porodicom i prijateljima - više neće biti ista. Shvatićete značaj i uticaj ličnog stila komunikacije na poslovni i privatni uspeh i rezultate koje ostvarujete. Naučićete da jasnije primećujete signale koje vam drugi šalju, vaša procena situacije i opažanje će postati znatno uspešniji, a vi prijatniji sagovornik. Kreiraćete kredibilan imidž koji će inspirisati druge i povećati njihovo poverenje u vas.

Oslobodite lični potencijal - Action NLP Business Practitioner

Action NLP Business Practitioner - Oslobodite lični potencijal trening će Vas uvesti u svet pun novih saznanja i mogućnosti u kome ćete upoznati nove strategije i prepoznati inspirativnije izbore za ostvarenje svakodnevnih malih pobeda i velikih i važnih ličnih ciljeva. Naučićete puno o sebi, svom potencijalu, osposobićete se da uspešnije prevazilazite izazove i lakše razumete različite stavove drugih ljudi.

Magija Virdžinije Satir

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo trening program Magija Virdžinije Satir u Beogradu 5. i 6. aprila 2013. sa internacionalnim NLP Master trenerom i hipnoterapeutom, Evom Wieprecht. Ovaj intezivni dvodnevni trening se bazira na originalnom učenju Virdžinije Satir, koja se smatra pionirom porodične psihoterapije, prepoznata i od Bendlera i Grindera kao jedna od tri nauspešnija terapeutska komunikatora po kojoj su tvorci NLP-a kreirali oblast NeuroLingivističkog Programiranja.