MENADŽMENT AKADEMIJA USPEHA

MENADŽMENT AKADEMIJA USPEHA

Tokom 16 godina poslovanja na tržištu Srbije i treninga preko 30 000 ključnih menadžera i vlasnika kompanija, primetili smo da na početku saradnje često čujemo rečenice: Sve sam već pokušao..., Na neke ljude se jednostavno ne može uticati…, Znam, ali..., Lakše mi je da uradim sam/a..., Kod nas je specifična situacija...

To su odlična zapažanja iskusnih ljudi i ove rečenice su uvek dobar znak da smo na pravom mestu – na početku puta naše saradnje.

Direktori, ključni menadžeri i vlasnici kompanija svakodnevno rešavaju različite  eksterne izazove. Bilo da je u pitanju potreba da se posao završi efikasno, bez ogromnog stresa, da se kroz delegiranje osloni na tima saradnika, efektno iskomunicira željeni rezultat ili podstakne motivisanost u timu, naši odabrani profesionalni treneri, sa ogromnim iskustvom rada u privredi i multi-disciplinarnim decenijskim trenerskim iskustvom, tokom treninga obezbeđuju modele koji naše klijente vode ka rešenjima do tada nerešivih situacija. Primenom novog znanja i usvajanjem novih rešenja, tokom treninga se dešavaju mnogi Aha! momenti, rađaju se nove inspiracije i pomeraju profesionalne granice.

Mi nismo u biznisu ispunjavanja očekivanja svojih klijenata, naš cilj oduvek jeste da očekivanja prevazilazimo! Sa velikim zadovoljstvom slušamo o svakom novo rešenju i o svakom novom prevaziđenom izazovu, primenom ponašanja ili strategije usvojene na našim treninzima.

Znamo da uvek sve može da se nauči i usvoji i bez treninga. Potrebne su godine isprobavanja različitih opcija i rešenja koja nisu zadovoljavajuća kako bi se eventualno došlo do željenih rezultata. Umesto toga, naša saradnja te godine skraćuje na vreme provedeno na našem treningu koji je usko ciljno dizajniran da reši upravo one izazove za koje ni posle različitih pokušaja niste našli zadovoljavajuće rešenje, a ono postoji. Naši zadovoljni klijenti to svedoče, tokom godina dugoročne saradnje, rada sa istim timovima rukovodioca, iz treninga u trening, usavršavajući i gradeći nove kompetencije i napredna rešenja tokom godina.

Pomenuli smo eksterne izazove za koje možete očekivati da budu rešeni tokom treninga, ali još važnija jeste interna transformacija i unutrašnje putovanje kroz koje svaka osoba prolazi tokom našeg treninga. Ono što mi možemo da vam obećamo jeste da nakon treninga ništa više neće biti isto! Velika izjava, slažemo se, može da se tumači na različite načine, ali svi oni koju su se upoznali sa načinom rada naše kuće znaju da najvernije oslikava našu spremnost da vam budemo verni pratioci na zajedničkom putu uspeha i novih rešenja!

 

Dobrodošli u našu i vašu MENADŽEMENT AKADEMIJU USPEHA!